Cesta do Sofie  

Posted by gelčo in , , , , , ,

Nase studium oficialne zacalo stretnutim v rychliku 602 Čingov z Košíc do Bratislavy Hlavnej Stanice. Cesta sa nam zdala velmi dlha pretoze sme vypili iba jedno pivo. Cestovali sme s chalanom, ktory bol takisto na erasme minuly rok a straasne nam zavidel ze ideme.

Do blavy sme dosli o cca 12tej. Cakala nas tam gelcova kamaratka Lucia s ktorou sme dali jedno pifko pred cestou do viedne. Vtedy nam doslo ze nemame ziadny slovensky alkohol so sebou. Rychlo sme to museli napravit tak sme za mierne zvysenu cenu (10E) kupili Spisku borovicku-dva kusy.
Pre neveriacich prikladame dokaz :)





Pocas jazdy vlakom do Viedne sa nic zaujimave nestalo, iba tam vznikla fotka vycapena vyssie.


Vieden to je vam zaujimave mesto. Platia tam tiez eurami a hovori sa tam po nemecky :) Co
nikto nepredpokladal. Z vlakovej stanice sme sa presunuli pred vlakovu stanicu za pomoci jednej zlatej slovenky, ktora nam ukazala cestu na letisko. Autobus z vlakovej stanice na letisko stal nekrestanskych 6 eur! Kedze sme nechceli ist peso tak sme obetovali tieto velke peniaze.

Letisko Švechat - Na letisko sme dorazili okolo bohviekedy. Prvu vec ktoru sme urobili bolo zabezpecenie slovenskej palenky tak aby sa pocas letu nerozbila, pretoze conta s tym nema dobre skusenosti z amerikanie :) Tak sme sli na zachod, pocas tejto operacie tam bol jeden madar, ktory si tam zabudol veci. Tak gelco sa rozbehol za nim mu povedat ze "Jú forgot samfink in de tojlet". Chlap sa potesil ze sme si na neho spomenuli a gelco ziskal noveho kamarata. Po tejto vycepravajucej milej prihode na nas dosiel hlad. Tak sme vybalili co nam nase mamky nabalili a hor sa papat rovno v strede letiska, pri stlpe na zemi, kedze tam neboli ziadne lavicky na sedenie. Prikladame k tomu fotodokumentaciu:


Po cca 3-4 hodinach cakania na letisku nas velmi potesilo, ked sme uvideli toto



to znamenalo ze nase lietadlo sa uz nevedlo dockat kedy odleti do Sofie :)

Po uspesnom check-ine sme si takto poleteli...........



Statistiky:
  • Pocet dni v Bulharsku: 6
  • Pocet dni v relativne triezvom stave: 2
Tak to je na dnes vsetko priatelia, pokracovanie nabuduce....See ya in Sofia







This entry was posted on štvrtok, októbra 01, 2009 at štvrtok, októbra 01, 2009 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 komentárov

Anonymný  

:D chalani, taaaaaaaaaaaaaaaaaak fajne som sa pobavilaaaaaaaa...úplne tie vety, fotky mala som pocit, že idem svami...len tak ďalej...tie triezve dni ma vydesili :D :D nejako málo počujte...see ya :*
Lanka

2. októbra 2009 o 0:29
Anonymný  

No teda :) som hrdá na vás že ste si spomenuli...na slovenský alkohol samozrejme :) začína to pekne, tak som zvedavá ako budete pokračovať ;) držte sa a veľa zradu sa preje.
Mirka

2. októbra 2009 o 0:40

Zverejnenie komentára