Druhy den v Sofii  

Posted by JH in , , , , , ,

Vsetkym chytrakom asi doslo, ze dalsi den bola Sobota... A veru aj specialna sobota. Kedze domorodci mali par dni dozadu oslavy nezavislosti, tento den bol pracovny.

Po dlhej a namahavej noci sme sa preto museli zobudit uz o 9 hodine. A lahke to veru nebolo. O 10 hodine nas vonku totiz cakal nas ujo. Prva veta ktoru vypustil z ust bola: Jú hef tu čejndž jor akomodejšn. Pre neanglicanov: ujo sa nam snazil povedat, ze chlapci mate strasnu izbu, treba s tym nieco spravit. Tento jeho pristup sa nam zapacil, lebo spociatku sme mali dojem, ze nebude moc aktivny. Potom nam ukazal dalsie dve izby. Tie boli tiez nic moc, ale stale lepsie ako to nase prve vezenie. Do pondelka sme mu mali dat vediet co a ako s nasim ubytovanim.

Nasledovala prva navsteva skoly, kde sme riesili prve formalne keketiny. Aby sa nevravelo, prikladame aj obrazky:




na obrazkoch su nejake budovy, nezrozumitelne nadpisy, auto navrhnute studentmi a hlavne nasa mila tetuska tlaciaren na peniaze :)

Po ukonceni formalnych keketin sme boli v meste. Na co si fakt nespomenieme :) Ale boli sme... Pre istotu a pre neveriacich prikladame fotky:


Hej, a medzicasom sme si spomenuli, ze jeden z moznych dovodou by mohla byt kupa simkarty na mobil (chvala patri pomalemu internetu). Cestou z mesta nas cakala prekazka v podobe azbuky na autobusovych zastavkach. Ako sa dostaneme domov ak neviete ako sa to pise?



Cuduj sa svete sme sa my nejako domov dostali. A su to veru cesty vzdy velmi dlhe.

Pomaly sa zvecerievalo a conta s gelcom utekali do obchodu Flirtovat s vodkov. Ked sa na naflirtovali vybrali sa k staremu znamemu fantastiku. Zvysok si radsej domyslite, lebo co nasledovalo nevieme ani my :) Noc teda bola nie velmi jasna, ale vdaka tomuto videu vieme co bolo rano. Posudte sami :)

V nedelu sa spalo a vecer znovu pilo. Sli sme do nejakych barov a klubov ako vzdy ak kym contu nezacali povazovat za podozriveho tipka. V jednom klube ho nechceli pustit dovnutra, pretoze nemal dlhe rifle :) Hej, vselico sa tu stava.... Napr. toto bola prva noc ked sme s gelcom nesli domov spolu.

Pondelok vam bol zase zaujimavy den :) Skoncil sa nas deadline na vyber izby a preto sme museli ist za ujom do skoly. Tam sme stravili par minut a hned sme sa sli prestahovat. Vsetko prebehlo bez problemov a preto sme zacali planovat co vecer. Napadla nas vsak iba jedina vec: urcite viete aka :)  Obetou tychto myslienok bola flasa borovicky a stara znama cesta k fantastiku.

K predchadzajucemu odseku pridavame video na ilustraciu pomerov v novej izbe. Dievcata vsak nakoniec nedosli. Stretli sme sa s nimi na narodeninovej party, kde conta po dlhych rokoch tancoval! A to ho uplne zmenilo...

No i tak!


Statistiky:
  • Pocet dni v Bulharsku: 13
  • Pocet dni v relativne triezvom stave: 5
Tak to je na dnes vsetko priatelia, pokracovanie nabuduce....See ya in Sofia







This entry was posted on streda, októbra 07, 2009 at streda, októbra 07, 2009 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

5 komentárov

zdravim mojho braceka neposlusneho ... a nemam slov :-))) ako vzdy kde chodis, vsade si robis problemy... nestacilo vyhrazanie v USA? :-)

7. októbra 2009 o 23:00

hh. nestacilo, lebo este zijem :D

ale pohodka... vsetko sa vzdy da vyriesit :)

8. októbra 2009 o 12:45

jaj, najrpv chces umriet hej... az potom prestanes robit problemy...:-))) super napad... a ako sa mas? skoda, ze si dnes nebol doma...:-(((( super oslava bola...

10. októbra 2009 o 20:46

no jak sa mam si precitaj v blogu :D ale pooslavoval by som veru

10. októbra 2009 o 21:58

ved vidim, ze sa mas dobre... len menej pij :-)

11. októbra 2009 o 21:18

Zverejnenie komentára