Invitejšn párty  

Posted by gelčo in , , , , , ,

Tak a mame tu prvu oficialnu erasmus uvitaciu party. Akcie predtym boli iba poctivy trening :) Zaciatok mal byt o 22.30 pred univerzitou v centre mesta, lenze ako by to bolo aby sme sa my nenastartovali skor :) Takze smadne krky z krajin Litvy, Polska a Slovenska sa zisli na nasej izbe uz okolo 6tej hodine Sofijskeho casu.
Pre neveriacich je tu fotodokumentacia.



Mierne liznuty sme si ako spravny vlastenci neodpustili par fotiek s nasou zastavou.



Po vyprazdneni obidvoch flias, sme sa dozvedeli velmi dobru spravu, ze nas francuzi pozvali na ich byt, pretoze sme mali dobry dovod kupit si dalsi Flirt 0,7 :) No ved ako by to bolo prist na party bez flasky? To by nas vsetky babky v dzedzine ohovarali :) Cestou k francuzom sme stretli pred intrakom krasneho hnedeho zrebca.




U Francuzov sme vypili flasu, pofotili sa, sfajcili zopar cigariet (no gelco sfajcil)



a taxikom (cena 6 levov=3E) sa presunuli do mesta. Pocas jazdy sme este popijali vodku "zriedenu" s red bullom v pomere 9:1 :) Stretnutie sa konalo v bare O´shipka, zoznamili sme sa s kopou dalsich medzinarodnych studentov ale nespomenieme si teraz ani na jedno meno :) A este treba dodat, ze to bol prvy dazdivy den v Bulgarii :)



Gelco nema ziadnu fotku odtial, pretoze po par minutach odisiel do ineho baru. Takze ani mu neverte ked vam bude tvrdit ze bol na invitation party. Co nie je zdokumentovane to sa nestalo!:)

Nas apartman na druhy den....



...vyzeral ovela lepsie ako stav financii v nasich penazenkach.

Tak to je asi vsetko, na nic ine, zaujimave si uz nespominame, cim to je...?:)

Statistiky:

  • Pocet dni v Bulharsku: 14
  • Pocet dni v relativne triezvom stave: 5 (este to nie je iste!)
Tak to je na dnes vsetko priatelia, pokracovanie nabuduce....See ya in Sofia


This entry was posted on štvrtok, októbra 08, 2009 at štvrtok, októbra 08, 2009 and is filed under , , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentárov

Zverejnenie komentára