Prichod do kapitálu :)  

Posted by gelčo in , , , , ,

Let trval cca 1,5 hodky. Tety letusky nam rozdali pocas jazdy vyborne s laskou urobene buchticky.
Po prilete sme museli nadstandardne dlho cakat na nasu batozinu. Co sa nepacilo nielen nam ale aj ujovi Radimu, ktory tam na nas cakal s papierom formatu A4, kde bolo napisane velkym pismom ZILINA. Ked sme tento napis zbadali prvykrat sme si vydychli. Po srdecnom zvitani sme nastupili do ujovho auta.

Uz cestou na internat sme tusili ze to tu bude minimalne usmevne :) Premavka podobna indickym videam na youtube :) Nase tusenie sa potvrdilo ked sme vystupili z auta pred nasim internatom. Vid obrazok dolu:



Potom nasledovalo dalsie "prijemne" prekvapenie v podobe nasej izby.



Pre tych, ktory maju radsej pohyblive obrazky tu mame aj video!!! :)

Opojeny stastim sme sa rozhodli ze pojdeme na nasho prveho čapáka :) 2 pivka v nedalekej hospudke nas vysli 3E. Gelco si chcel kupit cigarety, tak sme zasli do blizkeho obchodu. A tam nas oziarilo! Ceny omamnych latok boli take nizke ze sa nam vyronila slza z oka :) Tak sme nevahali ani sekundu a kupili si vodku Flirt 0,7dl za priblizne 4E. Behom sme utekali na internat najst nejake pohare a zapit smutok z nasho ubytovania.


S lepsou naladou si Conta spomenul, ze mu pred par dnami pisal jeden talian, ze ci pijeme. A my na to:"Ofkours" Tak sme mu zavolali a o par minut sme uz boli v uliciach Studentskeho gradu( Štutgardu). S pomocou domorodcov sme sa dostali na hlavne miesto stretuntia vsetkych erasmus studentov tu v Sofii:) To magicke miesto bolo pred supermarketom Fantastico. A tak sme pokracovali v dodrziavani nasho pitneho rezimu az do rana bieleho :)

Statistiky:
  • Pocet dni v Bulharsku: 12
  • Pocet dni v relativne triezvom stave: 4
Tak to je na dnes vsetko priatelia, pokracovanie nabuduce....See ya in Sofia







This entry was posted on nedeľa, októbra 04, 2009 at nedeľa, októbra 04, 2009 and is filed under , , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 komentárov

Peto  

No ci pana, kukal som aj tie videa aj foto a je to dost huste....clovek, ked si zvykne na dajaky standard na slovesnku, tak to potom prekvapi take daco jak tam mate vy! :) Inac Conta, ked do blogu pises to hned vidno, ze z vychodu si. Ciarky ti nic nehovoria, co ? :))) Vela stastia v tej sofii chlapci :)

7. októbra 2009 o 3:17

dik :) snazime sa :D inac toto pisal gelco z vacsej casti :))

7. októbra 2009 o 12:05

Zverejnenie komentára