Aktualny stav  

Posted by Jan Hovancik in , ,

SKOLA:

takze mame za sebou uspesne absolvovanie tychto predmetov: Pocitacova grafika (3D Max Studio), Kryptografia, Nejaky predmet (Photoshop), Bulharstina I. Vsetko sme zvladli na prvy pokus a na A. K dosiahnutemu uspechu si srdecne blahozelame.

caka nas este stale: network security, ujo francuz (buduci tyzden) a internet tools(zajtra).

SPOLOCENSKY ZIVOT:

No ten si ide pomaly dalej. Ludia pomaly zacinaju odchadzat a riesia sa rozluckove party. Povacsine sme v Stroeji. 

Gelco pofrci do Milana a conta este nema zivotny plan.

LETNY SEMESTER:

tak toto este stale nie je vyriesene. Slovak napisal ze chlapi poho. Koordinator sem najprv napisal ze nie, ale teta dolezita zahranicna rozhodla ze ANO.

Dear students,
the result from our conversation with Mrs. Margenova is YES - it is possible to extend your education in BG if your University (the Erasmus coordinator) give the agreement for this (concerning the financial part for your stay). Based on the information from Mr. Slovak below I see that hi agrees this extensions.


Takze sme momentalne v euforii :)
Ideme zhanat predmety  a pisat maily. Drzte palce aby sme sa nevideli dalsi polrok :D

ZAVER:

ako sme dnes isli so skusky sme sa s Gelcom zamysleli na podstatov sveta, zivotnej pravde a zmysle bytia. Samozrejme ze sme to aj vyriesili, ale to vas urcite nezaujima takze idem napisat nieco co vas zaujima.

Velmi dobre vas poznam a viem ze ste sa zhrozili, resp. asi aj zasmiali ze mame zatial same Acka. No ste nam veru podobni lebo sme reagovali rovnako. Preto sme urobili analyzu situacie aby sme vyriesili tuto zahadu. Vysledky su nasledovne: za vsetko moze zvysena spotreba alkoholu a znizena navstevnost skoly. Inac to byt nemoze, lebo oproti Slovensku sa zmenilo iba to (V pripade ze ste nas ucitel zo Slovenska prosim neberte tento odstavec v uvahu).

Takze nase odporucania su jasne :)


This entry was posted on streda, januára 13, 2010 at streda, januára 13, 2010 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 komentárov

Zverejnenie komentára