Nejasna sprava o konci pobytu  

Posted by JH in , , , ,

... so Sofie sa hlasi vyslany spravodajca conta...


Takze zase po dlhej dobe sprava o nasej cinnnosti:

Je uz veru November a my sme strasne smutni. Citime totiz, ze sa nas pobyt blizi ku koncu. Gelco place kazdu noc a nepomaha ani snaha Bulharskej vlady, ktora aj napriek krize investuje vsetky peniaze na kupu dobreho pocasia (teploty cez den dosahuju aj 19 stupnov a slnko sveti takmer stale). Na druhej strane izby, conta je na tom lepsie, kedze place len ked fuka vietor.

Nepomaha ani obveselovanie liehovinamy a nonstop erasmacke party. Zivot sem sa stava nocnou morou priviazanou na nase postele, ktorej sa neda zbavit. Gelco podlahol uplnej depresii, kedze si nevie vybrat dovod na smutok: bliziaci sa koniec pobytu alebo nemoznost najst veselu ludsku tvar?

Erasmus sa stal katostrofou a my len mozme lutovat, ze sme sa sem vobec prihlasili. Nase mysle su na pokraji vsetkych sil a vobec si nevieme predstavit co by sme mali urobit. Nepomaha ani skola. Predmety, ktore mame su iba povacsinou par minutove rozhovory s profesormi a preto nam skola nezabera takmer ziadny cas, ktory takto musime travit v sebaubijani sa...

Kde sa podel nas optimizmus z prvych dni v Bulharsku? Preco nam uz nekonecne mnozstvo psov, krasne bulharky, kone na ulici, cigani pre intakom, lacne jedlo a nepretrzite chlastanie nedokazu privodit radost v dusi?

Preco predchadzajaci prispevok neobsahuje statistiky? Myslim, ze si dokazete aj sami tipnut: dni pre nas stratili vyznam a noci su len bodkou v prazdnom zosite tyzdnou. Kazda hodina sa stava dlhsiou a myslienky na predcasny odchod sa ozyvaju stale castejsie... Preco sme uvazovanim o blizkom konci pobytu dospeli k chuti ukoncit ho este skor ako by sme mali? Je vsetko skutocne az tak zle?

-----------------------------------------------------------------
Statistiky:


  • Pocet dni v Bulharsku: 59
  • Pocet dni v relativne triezvom stave: 25
(neni iste, nejako sa nam to vymklo spod kontroly)

-----------------------------------------------------------------

Obrazok ako sa gelco snazi zahnat smutok...



Najde sa niekto kto nam poradi v nasom zufalstve?

Tak to je na dnes vsetko priatelia, pokracovanie (mozno) nabuduce....See ya in Sofia

This entry was posted on pondelok, novembra 23, 2009 at pondelok, novembra 23, 2009 and is filed under , , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 komentárov

Anonymný  

WTF??? Možno som jediná, ale ja tomu nechápem chalani :)

Mirka Coco

23. novembra 2009 o 18:59

no fakt super napisane :-))))

23. novembra 2009 o 22:42

mirka, co sa ti nepozdava? :D

segra dik :)

24. novembra 2009 o 12:12

Zverejnenie komentára