Slovak party!  

Posted by JH in , , ,

iete co sa stane ked je 00.00? Zmeni sa datum...

No fakt.. A to sa stalo aj v noci z prveho na druheho januara. A ako dobre viete to bol datum kedy sa mala konat nasa Slovenska party pre erasmakov v Sofii. Kedze sme s gelcom uz asi tri dni pozerali na tu nasu Borovicku a boli sme uz riadne smadni "spontanne a bez nutenia" sme sa rozhodli zacat party presne o polnoci :) Gelco napisal chlapovi (to je ten z prispevku Navod na pozeranie filmu, volame ho totiz chlap) a ten s tym na nase pocudovanie a prekvapenie nemal problem.



Tak sme si supli po poldecku s starodavneho poldecaka s uzkym hrdlom, ktory doniesol gelco.



Lenze stalo sa to co sa stava vzdy. Jeden nikdy nestaci. Tak sme neskor pokracovali, aj ked iba dalsim poldeckom na dobru noc :)

A spalo sa velmi dobre az kym gelcovi rano nezazvonil budik. No, veru, v gelcovi sa nieco pohlo a zmotal sa ze sa ide ucit. Conta uz nespal, tak sa rychlo zacal tvarit ze sa uci aby pridal gelcovi odhodlanie vstat :) A keket gelco na to naletel a zacal sa ucit.

Neskor klasicky problem: sme hladni! Takze sme sa vybrali nieco ulovit. A ako vzdy sme presli cely StutGrad aby sme sa nakoniec najedli niekde blizko nasho intaku. Ale ta pizza a pivo boli huste! Aj ked za desat leva, co je na Sk pomery nie az tak moc, ale v Bg je to dost.

Na izbe sme sa uz pomali zmotavali ze ideme poupratovat. Kupili sme dvojliter piva a hura na to! Nie upratovat ale pit :) Nakoniec sme aj poupratovali a zistili ze my vlastne mame celkom velku izbu.



A reku aj Slovenske jedlo sme na nich pripravili. Peknu slaninku, chrumky, radio kolac, udeny syr, sunku atd...



To uz bolo 8 hodin vecer ked mali pomaly zacat chodit nasi hostia. Tak sme nervozni zacali cakat. Na privitanie sme mali prichystanu specialnu proceduru: nikto nemohol vstupit do izby kym nevypil za poldecko Borovicky z toho specialneho poldecaka. Hej a veru im aj chutilo :) ako to cele dopadlo sa mozte pozriet na mojom FB profile kde su nejake videa.

Prve prisli tetusky z litvy Agata a Juste. Pridal sa chlap Arturas. Neskor poliaci Doktor a Magda, cesi Martin, Blanka, nemecka polka Dagmar a dalsie litovky Ada a Lina. Nakoniec prisiel aj francuz Niklas. Hej a veru sme boli happy ze dosli :) Obsadili sa vsetky volne miesta na sedenie a veru sa pilo a jedlo, pilo, pilo a znova jedlo. A rozpravali sme sa o keketinach a zvysovali nase promile v krvi :)



tusim kolo 11 hodine sofijskeho casu (10 hodine SEČ) sme si povedali, ze je cas poriesit nase sutaze :)

Prva sutaz bola nasledovna: 3 timy po troch musia postupne bezat s nasho poschodia na prve, tam vypit poldecko borovicky a potom bezat naspat. Gelco meral hore cas a conta dole s pomocou Agaty nalieval poldecka :) Zlozenie tymov vas asi nezaujima, takze dame nejako foto ako to prebiehalo


No bola to strasna haluz (minimalne pre mna tam dole). Ludia ani neriesili brzdu len pili a utekali :) Kazdy chcel vyhrat prve miesto, co bola sedmicka Borovicky. Ad Borovicka: nikto ju sem nepozna a este nikdy nepil. Na slovensku mi moc nechuti, ale v Bg sa to da. Chutila :)

Takze gelco poratal casy a urcil stastneho vyhercu. Vitazny tim bol z Litvy.


Potom nasledovala dalsia sutaz urcena iba pre tetusky: kto zje prvy balicek tyciniek. Kto to uz skusal asi viete ze je to strasna keketina :) hlavne ak nemozete pit vodu. Do sutaze sa zapojil aj chlap, kedze bol hladny :) Po napinavom zavere nakoniec vyhrala Agata, tiez z Litvy.



Aka bola cena mozte vidiet na obrazku :)

Po sutaziach sa pokracovalo v piti a jedeni a kecani hluposti :)


Nazaver fotky s nasou vlajkou a hor sa do Stroeji! To uz bolo kolo 1 v noci tusim...





V stroeji sa pokracovalo v predchadzajucih cinnostiach + sa pridalo tancovanie :) Hej veru, je to poho miesto kde hraju hudbu co mam rad :) pohoo




Cas ubiehal veselo a ludia pomaly zacali odchadzat. Nakoniec sme zostali iba chlap, litovky odvedla, Niklas a gelco a ja. Kedze bolo skore rano rozhodli sme sa ze sa vratime na nasu izbu a doriesime nejake jedlo a pitie :) ked sme to uz robili cely vecer, preco nie aj rano :))) Len keby sest hodin nebolo. Po Silvestri sme ako tak odychli iba jeden den, takze sme boli dost unaveni. Tak sme sa nejako rozisli a ja som bol strasne rad ze mozem zriesit svoju postel :)

A riesil som a riesil a vsetci riesili :)









This entry was posted on pondelok, januára 04, 2010 at pondelok, januára 04, 2010 and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

3 komentárov

waaawww aj ja chcem take cervene trickooo

4. januára 2010 o 20:18

kup si ved je slovenske :D

4. januára 2010 o 21:53

tak to musi dobry brat zasponzorovat :-)))

13. januára 2010 o 14:15

Zverejnenie komentára