Silvester  

Posted by JH in , ,

Co cert nechcel, to sa aj stalo... prisiel koniec roka 2009 :( a my, aj ked velmi smutni, sme sa rozhodli, ze to oslavime. 
 
A veruze to aj bol najzvlastnejsi Silvester aky sme kedy zazili. Rano sa conta zobudil na to, ze vietor otvoril balkonove dvere a bola mu zima... Spi totiz blizsie pri balkone... Spi... Sem tam :)

Spat k veci: conta zatvoril okno a stale sa citil trosku opity, tak siel spat dalej... Vlastne nie, ved sa pilo len pivo, aj ked s tou pepermintovou keketinou vo vnutri, ale mozme sa tvarit, ze sa pilo len pivo. Takze vam uz asi doslo, ze skutocnou pricinou contovej unavy bola viac ako 24 hodinova cesta zo Slovenska do Sofie a nasledna party v Stroeji. A genialny  napad pozerat po navrate na izbu film...

A gelca ani nemusim spominat. Ten je unaveny stale. Aj ked tam je ina pricina: chemikalie, ktore vlady vypustaju do vrchnejsich vrstiev atmosferi aby sa predislo globalnemu otepleniu. Vsetci dobre vieme, ze ich vedlajsim ucinkom je napr. chronicka unava. Chudak gelco... (lutostne listy mu mate posielat na jeho slovensku adresu, vraj si ich precita ked sa vratime)

Ked sa vsetky priznaky unavy pominuli (sofijski keketi sa zobudili) zacali sa objavovat priznaky ineho problemu: hlad. No fakt nechapem preco musime jest tak casto. Preco nestaci pit? Pivo napriklad.

Conta vypol mozog tak situaciu zacal riesit gelco. Siel rovno ku zdroju, na izbu ku tetuskam. Conta sa k nim pripojil neskor ked sa rozhodlo ze sa situacia vyjasnuje: ide sa jest!

Ako sa neskor ukazalo situacia vobec nebola jasna. Na Silvestra je sakra tazke najst otvorenu lacnu restiku. Takze ranajky o 5 vecer nas vysli priblizne na 10 levov. Ach... za tu cenu sa jeden clovek moze trikrat opit!

Ale boli sme spokojni. Minimalne conta. Vlastne tetusky neboli spokojne.. bolo uz totiz takmer 6 a chceli sa ist pripravit na vecer. Dohodli sme sa totiz, ze o 8 zaciname. Bezali sme teda do obchodu nakupit veci na vecer a  bez agresivnych a vulgarnych scen pobrali domov.

Doma sprcha a sups na izbu tetusiek pripravit party. Kym to mam na mysli tak pisem ze to bola tematicka party: Stars.. cize nejaka hviezda... napr. conta nebol ziadna (flegmatik jeden blby) ale gelco to zriesil uplne poho... nemam ale fotku.. tak vam ani nepoviem ako :) hehe.. hladajte na facebooku... niekto ho uz len otaguje keketa jedneho :)

Takze sme pripravovali:




No dobre, mate pravdu, conta nepripravoval.. priznavam.. ale vsetci sa svorne zhodli, ze bez jeho pritomnosti by to neslo.. neslo vsetko zjest :)

A bolo toho dost:



A to nie je vsetko co sa jedlo! A pilo.. A pili cesi, portugalci, nemci, poliaci, litovci a ja s gelcom, he.

A pilo sa a pilo a pilo a pilo a pilo a potom som zrazu pocul hlas: 2 minuty do polnoci! Mam pocit, ze to nebol hlas vnutorny lebo som neskor zistil ze ho poculi vsetci. Zvlastne...

No nic.. tak sme sa vsetci vytrepali vonku, cestou vzali 100 rocnu vratnicku a kukali ze co a ako.  A ako tak nezmyslene kukame zrazu prisiel novy rok. Tak sme popili sampus a zase sa vtrepali naspat do izby.





A tam sa pokracovalo v zurke...



a contove oko, hehe:


Skoncilo to tak, ze to skoncilo. Vsetci boli zrazu unaveni a Spolocnestvo priatelov alkoholickych napojov sa rozislo. Snad s rovnakym poctom clenov. Dalsie zasadnutie je totiz zajtra pri prilezitosti Slovenskej party. A to bez celeho zboru nepojde...

Tak veru...

... velmi smutny pribeh.

No nic teda, na zaver teda nieco vesele:



EUROPEAN UNION
*proud sponsor of Erasmus alcoholism*


zo Sofie zdravi conta.. gelco je bohvie kde



This entry was posted on piatok, januára 01, 2010 at piatok, januára 01, 2010 and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

2 komentárov

chceeemmmm fotky a opis slovenskej party... cakam :-)

2. januára 2010 o 20:22

:D desat euro

3. januára 2010 o 13:36

Zverejnenie komentára